We hebben jouw suggesties nodig!

Help je ons met de twee gouden tips voor het aanschaffen van machines en het opzettenvan een workshop voor Maakschap Amsterdam?

 

Tip 1. Welk gereedschap of machine zou je kopen voor de NDSM-locatie van Maakschap Amsterdam?

Voor de satellietlocatie van het Hout- en Meubileringscollege op NDSM-Plein 27 hebben we Budget € 2500 inclusief btw te besteden aan machines of gereedschap. We nodigen makers en volgers van Maakschap Amsterdam uit om hun suggesties te delen en een voorstel te doen. Vervolgens kiezen wij (HMC, Waag en Pakhuis de Zwijger) uit de inzendingen een winnaar en schaffen de suggestie aan. Makers van het Maakschap kunnen hier later van gebruik maken.

Stuur je suggestie (max 300 woorden) voor maandag 5 februari naar ja.devries[at]hmcollege[.]nl onder vermelding van ‘Tip Machine NDSM’.

Neem het volgende in je suggesties mee:

  • Hoe kan dit gereedschap/machine helpen bij circulair maken?
  • Is het verplaatsbaar, zodat het op verschillende locaties kan worden ingezet?
  • Hoe past je plan in het budget?

Tip 2. Bedenk jouw workshop over circulair maken

Waarover zou jij een (gratis) workshop willen volgen op de NDSM-locatie van Maakschap Amsterdam? We zoeken naar suggesties voor workshops die we gratis aan makers en studenten kunnen bieden op 26 februari. Er is budget beschikbaar, onder andere voor de materialen. Van het maken van fruitleer tot plantaardige kleurstof maken of hennep stoelen maken: alles kan!

Stuur je workshop idee (max 300 woorden) voor maandag 5 februari naar ja.devries[at]hmcollege[.]nl onder vermelding van ‘Tip Workshop NDSM’

Neem het volgende in je suggesties mee:

  • De link met circulariteit moet duidelijk naar voren komen
  • De workshop moet een uur duren
  • Deelnemers moeten met de workshop iets maken of een nieuwe skill ontwikkelen